2013. november 23., szombat

Percy Jackson inspirálja és jótékonykodásra sarkallja a FOX-ot

A The Wrap oldal cikkében olvashatjuk, hogy Percy Jackson nemcsak egy mitologikus világban, de a való életben is jó cselekedetekre sarkall! Most saját stúdiója, a FOX merített inspirációt az ifjú félisten személyéből és történetéből, és rászoruló gyermekeket segítenek. Ez tényleg nagyszerű dolog!
"Percy Jackson" inspirálja a Fox Home Entertainment-et, hogy kézi készítésű takarókat adományozzon segítségre szoruló gyermekeknek (Exkluzív)

A stúdió csatlakozott a Project Linus jótékonysági segítségnyújtásához.

Percy Jackson mozis küldetése, hogy megtalálja az Aranygyapjút, jó cselekedetekre sarkall itt a valós világban is.

A mozivászon félistene segíteni fog melegséget és kényelmet nyújtani a súlyosan beteg és rászoruló gyermekek számára, köszönhetően a kampány és a Twentieth Century Fox Home Entertainment együttműködésének, mely során a forgalmazó legújabb mozis kalandja, a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" és a Project Linus egyesül.

1998-as alapítása óta a Project Linus több mint 5 millió gyermeknek juttatott el kézzel készített takarókat és gyapjú ruházatokat. A non-profit szervezet neve a "Peanuts" karakteréről, Linusról kapta nevét, aki soha nem vált meg hőn szeretett takarójától.

A Fox segíti a Project Linus misszióját, a védelem szimbólumaként közel 1000 takarót adományoz a szervezetnek. A takarókat december 16-án a Georgia Aquarium-nál rendezett eseményen fogják steppelni, kötni és hurkolni, atlantai székhelyű UPS boltok segítségével. Továbbá, a Fox takarókészítési tippeket fog adni bloggereknek szerte az országban, és ösztönözni fogják őket arra, hogy adományozzanak késztermékeket a Project Linus számára.
A folytatásra kattintva elolvasható a teljes cikk!
A jövő hónapban egyidejűleg debütál az esemény megrendezése és a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" DVD és Blu-Ray, továbbá hirdetni fogják a Project Linus nemzeti "Készítsünk Egy Takarót Nap"-ját, amire február 15-én kerül sor.

"Több ezer önkéntes fog készíteni takarókat, hogy szeretetet, egyfajta biztonságot, melegséget és kényelmet nyújthassanak a rászoruló gyermekeknek, több mint 18 éve" - mondta Carol Babbit, a Project Linus országos elnöke. "Minden egyes takaró számít, és izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a Fox stúdióval és a UPS boltokkal, és együtt adhatjuk meg a kezdő lökést a "Készítsünk Egy Takarót Nap" eseményünknek."

A "Percy Jackson - Szörnyek tengere" filmben láthatjuk Poszeidón tizenéves fiát, ahogy belefog a küldetésbe, hogy visszaszerezze a gyapjút, ami olyan hatalommal bír, mellyel megmentheti világát a mitológiai támadásoktól. A film sztárjai: Logan Lerman, Brandon T. Jackson és Stanley Tucci, a film rendezője Thor Freudenthal ("Egy ropi naplója").
A film, ami durván 200 millió dolárt zsebelt be eddig szerte a világon, december 3-án fog debütálni digitális HD-ben, és december 17-én jelenik meg Blu-ray lemezen és DVD-n, a Fox nagyjából két héttel azelőtt fogja kiadni a filmet digitális formában, mielőtt az a boltok polcain landolna.
/Nálunk december 18-án fog megjelenni a film DVD-n, Blu-Ray és Blu-Ray 3D lemezeken!/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése