2013. november 26., kedd

Hivatalos: Most megnézheted a filmből kimaradt Lűdiai drakónt!

Így van, jól látod! Bár "A Szörnyek tengere" könyvben nem volt benne, sőt először "Az utolsó olimposzi" kötetben bukkant fel ez a rendkívül veszélyes sárkányfajta, név szerint: a lűdiai drakón.

Exkluzív videót osztott meg a Studio ADI YouTube csatornáján, melyet a folytatásra kattintva nézhettek meg! Ez a studió működött közre többek között ezen filmek készítésében is (néhány példa a sok közül): "X-Men: Elsők"; "A hihetetlen Hulk"; "Pókember 1-3"; "Jumanji"; "Alien 3-4"; "Alien vs. Predator 1-2"; "Jack, az óriásölő" és a "Télapu 1-3".

A filmkészítők eredetileg szerették volna Luke Castellan félelmetes szörny-hadseregét kibővíteni a drakón karakterével a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" filmváltozatában, ám végül kivágták. A Studio ADI kiváló sminkesei elkészítették a szörnyet, és még egy színész is szerződtetve lett, aki a mozifilmben alakította volna ezt a fenevadat. A "Szörnyek tengere" IMDb-s oldalán láthatjuk, hogy David Mylrea neve van feltüntetve a szörny megformálójaként.
A lény létrehozásán Mike Larrabee, valamint Bill Terazakis sminkes csapata dolgozott Maiko Gomyo segítségével.

"- Rachel szerint egy sárkány közeledik - mondta Kheirón. - Egészen pontosan a lűdiai drakón. A legősibb és a legveszélyesebb fajta.
A lányra meredtem.
- Ezt meg honnan tudod?
- Nem vagyok benne biztos
- ismerte be Rachel. - De ha igazam van, akkor ezt a sárkányt nehéz lesz elpusztítanunk. Mert csak Árész egyik gyermeke végezhet vele."

- részlet "Az utolsó olimposzi" könyvből
A folytatásra kattintva megnézheted a közel 7 perces videót, amiben bemutatják, hogyan kell lűdiai drakónt "alkotni"!

Ti mit szóltok hozzá? Örültetek volna, ha a lűdiai drakón is feltűnik a Percy Jackson - Szörnyek tengerében? Bár így nehéz megítélni, hiszen nem tudjuk, hogy milyen szerepet szántak neki...
 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése